EQUIP

Tots cuidem de sa teu barca
NAVEGUEM JUNTS!

 

Manel Salart

Manel Salart

Fundador

Montserrat Salart

Montserrat Salart

Direcció

Frode Hopland

Frode Hopland

Direcció servei tècnic

Xavier Caminada

Xavier Caminada

Administració i comptabilitat

Sisco Sáez

Sisco Sáez

Administració i recanvis

Cristina Peremateu

Cristina Peremateu

Publicitat i promoció

GILLES PUGET

GILLES PUGET

Responsable botiga nàutica

Carmina Banchs

Carmina Banchs

Administració

Petra Groenendaal

Petra Groenendaal

Responsable boutique

CAROLAINE LÓPEZ

CAROLAINE LÓPEZ

Assistent boutique

Ramon Caussa

Ramon Caussa

Tècnic mecànic

Josep Viñolas

Josep Viñolas

Tècnic mecànic

Francesc Rius

Francesc Rius

Tècnic mecànic

Paco Feria

Paco Feria

Transports i logística

Sergio Feria

Sergio Feria

Logística, pintura i transports

Fructuoso Gutiérrez

Fructuoso Gutiérrez

Logística, pintura i neteja

Brian Gutiérrez

Brian Gutiérrez

Tècnic Mecànic

Eldys Vega

Eldys Vega

Logística, pintura i neteja

HISTÒRIA

A Motonàutica Manel portem 50 anys acumulant experiència en el sector Nàutic, actualment som líders en serveis Nàutics de Cadaqués

Tot va començar l’any 1973 amb la enèrgica i constant tenacitat de Manel Salart Regincós, un jove de Cadaqués amb estudis de mecànica. En Manel va obrir un petit taller a Cadaqués per donar servei a les embarcacions i motors marins de la zona. Tot seguit i sabent aprofitar el creixement de la flota d’embarcacions d’esbarjo, aquesta petita instal·lació s’amplia i dona pas al naixement de Motonàutica Manel.

Sempre gràcies a la tenaç i constant col·laboració de Maria Lluïsa Casanovas Gelada, l’esposa de Manel Salart, qui sempre al peu del canó i al capdavant de l’atenció al públic, fa realitat el projecte d’obrir les dues botigues que tenim actualment.

Paral·lelament,en Manel i la Mª Lluïsa, van anar ampliant les instal·lacions de Cadaqués, fins arribar a les actuals, amb una superfície útil de 5.000m2 i la tecnologia més avançada per poder donar un servei integral a qualsevol embarcació d’esbarjo.

Amb l’entrada de la segona generació, l’empresa passa a ser dirigida per Montserrat Salart Casanovas, llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i el seu marit Frode Hopland, llicenciat en turisme, qui ara n’és el màxim responsable del servei tècnic. Amb el traspàs generacional es posa al capdavant un equip humà, professional i amb una àmplia experiència en el sector. Disposem d’un equip tècnic altament qualificat que fa que Motonàutica Manel encari el futur amb el compromís de servei de sempre i oberta a nous reptes.

A Motonàutica Manel portem de 50 anys acumulant experiència en el sector Nàutic, actualment som líders en serveis Nàutics de Cadaqués. Vam començar la nostra carrera professional l’any 1973, especialitzant-nos com a taller expert en mecànica Nàutica. Hem evolucionat durant tots aquests anys, adaptant-nos al desenvolupament del mercat així com a les necessitats dels nostres clients i del nostre entorn, avui en dia som líders també en la venda i manteniment d’embarcacions.

Sempre que vulguis podràs preguntar-nos qualsevol dubte, l’atenció i el seguiment de cada client es clau per estar segur de que realment quedes satisfet, per nosaltres es el més important, escoltar, detectar necessitats i plantejar alternatives per conèixer i superar les teves expectatives.