Nosaltres

A Motonàutica Manel portem més de 45 anys acumulant experiència en el sector Nàutic,
actualment som líders en serveis Nàutics de Cadaqués.

Tot va començar l’any 1973 amb la enèrgica i constant tenacitat de Manel Salart Regincós, un jove de Cadaqués amb estudis de mecànica. En Manel va obrir un petit taller a Cadaqués per donar servei a les embarcacions i motors marins de la zona. Tot seguit i sabent aprofitar el creixement de la flota d’embarcacions d’esbarjo, aquesta petita instal·lació s’amplia i dona pas al naixement de Motonàutica Manel.

Sempre gràcies a la tenaç i constant col·laboració de Maria Lluïsa Casanovas Gelada, l´esposa de Manel Salart, qui sempre al peu del canó i al capdavant de l´atenció al públic, fa realitat el projecte d´obrir les dues botigues que tenim actualment.

Paral·lelament,en Manel i la Mª Lluïsa, van anar ampliant les instal·lacions de Cadaqués, fins arribar a les actuals, amb una superfície útil de 5.000m2 i la tecnologia més avançada per poder donar un servei integral a qualsevol embarcació d’esbarjo.

Amb l’entrada de la segona generació, l’empresa passa a ser dirigida per Montserrat Salart Casanovas, llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i el seu marit Frode Hopland, llicenciat en turisme,qui ara n´és el màxim responsable del servei tècnic. Amb el traspàs generacional es posa al capdavant un equip humà, professional i amb una àmplia experiència en el sector.Disposem d´un equip tècnic altament qualificat que fa que Motonàutica Manel encari el futur amb el compromís de servei de sempre i oberta a nous reptes.

A Motonàutica Manel portem més de 45 anys acumulant experiència en el sector Nàutic, actualment som líders en serveis Nàutics de Cadaqués. Vam començar la nostra carrera professional l’any 1973, especialitzant-nos com a taller expert en mecànica Nàutica. Hem evolucionat durant tots aquests anys, adaptant-nos al desenvolupament del mercat així com a les necessitats dels nostres clients i del nostre entorn, avui en dia som líders també en la venda i manteniment d’embarcacions.

Sempre que vulguis podràs preguntar-nos qualsevol dubte, l’atenció i el seguiment de cada client es clau per estar segur de que realment quedes satisfet, per nosaltres es el més important, escoltar, detectar necessitats i plantejar alternatives per conèixer i superar les teves expectatives.

Treballem junts amb tu perquè la solució final s’adapti a la perfecció a la necessitat plantejada.