Servei integral

Al taller de MOTONÀUTICA MANEL trobarà els millors productes i recanvis originals
per a la reparació i manteniment de la seva embarcació i del seu motor.
Hivernatge

Des de Motonàutica Manel t’oferim les nostres instal·lacions per la realització de l’hivernada de la teva embarcació, durant la qual, desenvolupem tasques de manteniment en les mateixes per a preparar-les pel seu pròxim us.

Reparacions de fibra

Et donem el servei de reparació de fibra, treballant sempre amb els millors productes i tècniques que hi ha disponibles al mercat amb un personal altament qualificat i experiència en el sector, perquè la teva embarcació quedi perfecte.

Pupil·latge

Disposem de vàries naus amb 5000 m2 interiors, on t’oferim servei de pupil·latge per guardar la teva embarcació durant la temporada d’hivern.

Les embarcacions queden totalment protegides de la intempèrie, d’aquesta manera es conserven en òptimes condicions mantenint molts més anys el seu valor.

Tapisseria nàutica

Treballem tot tipus de tapisseria nàutica d’interior i exterior (solàriums, seients, sostres, mobles, treballs amb pell…).

Treballem amb les millors marques del mercat, els nostres treballs són molt acurats atès que la teva embarcació així ho demana.

Manteniment

Per la teva seguretat i perquè puguis gaudir de la teva embarcació quan arribi el bon temps, és necessari realitzar un bon manteniment i el millor moment per fer-ho és a l’hivern.

El nostre servei tècnic propi, especialitzat en el manteniment i reparació d’embarcacions i motors, està sempre a la teva disposició perquè puguis gaudir de la teva barca quan arribi l’estiu, sense haver de preocupar-te per res.

Pintura

Disposem d’una gran gamma i varietat de pintures marines d’alta qualitat, imprimacions, segelladores, massilles, aparells, esmalts d’acabats, vernissos d’acabats… per protegir al màxim el teu vaixell, tractaments d’obra viva, reparació i tractaments per a la prevenció d’osmosi, aplicació d’antifoulings.

Transport

Pel transport d’embarcacions disposem de vehicles propis i elevadors per manejar embarcacions.

Assesoria nàutica

A Motonàutica Manel també t’oferim serveis d’Assessoria, t’ajudem a realitzar tots els tràmits i gestions nàutiques que necessitis, els nostres experts compten amb una dilatada experiència professional, busquem oferir-te solucions. Serveis oferts, entre d’altres:

  • Matriculació d’embarcacions.
  • Canvis de domini i denominació.
  • Contracte de compra-venda.
  • Gestió d’inspeccions per a la renovació de certificats.
  • Expedició per a la obtenció/renovació de titulacions nàutiques esportives i professionals.
  • Abanderament.
  • Inscripcions.
  • Preparació de l’embarcació per passar la Inspecció Tècnica.
  • Revisió de Balses Salvavides, armilles, extintors i altres equips de seguretat.
  • Assegurances Nàutiques
Fusteria nàutica

Et proporcionem servei de fusteria interior i exterior en tot tipus d’embarcacions d’esbarjo, amb gran qualitat d’acabats, reparem la teva coberta sigui quina sigui la necessitat que tingui.

Treballs submarins

Treballs Submarins i Serveis Marítims Mésdemar té una estreta col·laboració amb Motonàutica Manel, això permet oferir-te múltiples serveis relacionats amb el mar.

És una empresa de busseig professional on realitzen tota mena de treballs submarins i serveis marítims al llarg de la Costa Brava. El seu fundador, Sergi Torrent ofereix uns serveis de gran qualitat. L’oficina es troba dins les nostres instal·lacions.

Servei oficial de: