BLOG

Motonàutica Manel celebra el seu 50 aniversari com a empresa nàutica

Motonàutica Manel celebra el seu 50 aniversari com a empresa nàutica

Motonàutica Manel, l’empresa nàutica situada a Cadaqués, celebra el seu 50 aniversari oferint tots els serveis nàutics necessaris per a satisfer les necessitats dels seus clients. Especialitzada en la compravenda d’embarcacions noves i d’ocasió, motors marins i accessoris de qualitat, l’empresa compta amb una boutique nàutica amb les millors marques del mercat. Així mateix, s’ocupa d’oferir serveis integrals per a la cura i manteniment d’embarcacions en la Costa Brava.

D’altra banda, entre els seus serveis destaquen el invernaje, pupil·latge, manteniment, transports, fusteria nàutica, reparacions de fibra, tapisseria nàutica, pintura, assessoria nàutica i treballs submarins en col·laboració amb Mésdemar. A més, el seu equip de professionals altament qualificats i amb una àmplia experiència en el sector proporciona solucions personalitzades per a garantir la satisfacció dels seus clients.

Col·laboració amb Serveis Marítims Mésdemar

Motonàutica Manel ofereix serveis integrals per a embarcacions, incloent-hi hiverns i pupil·latge per al manteniment i protecció durant l’hivern.

A més, compta amb serveis tècnics especialitzats en reparació d’embarcacions i motors i de vehicles i elevadors per al seu transport; així com de fusteria nàutica, reparacions de fibra, tapisseria nàutica i pintura. Per a això, sempre treballa amb els millors productes i tècniques del mercat.

D’altra banda, per als propietaris d’embarcacions que necessitin assessorament, Motonàutica Manel compta amb experts en el sector que poden ajudar-los en tots els tràmits i gestions nàutiques necessàries, com a matriculació d’embarcacions, gestió d’exploració per a la renovació de certificats, expedició de titulacions nàutiques esportiva i professional, entre altres serveis.

Finalment, Motonàutica Manel manté una estreta relació de col·laboració amb Treballs Submarins i Serveis Marítims Mésdemar. L’oficina de Mésdemar està situada en les instal·lacions d’aquesta empresa, la qual cosa brinda als propietaris de les embarcacions la possibilitat d’accedir a una àmplia gamma de serveis relacionats amb la mar.

50 anys acumulant experiències en el sector nàutic de Cadaqués

Tot va començar en 1973 amb l’enèrgica i constant tenacitat de Manel Salart Regincós, un jove de Cadaqués amb estudis de mecànica. Manel va obrir un petit taller a Cadaqués per a donar servei a les embarcacions i motors marins de la zona. Després, aprofitant el creixement de la flota d’embarcacions d’esbarjo, la petita instal·lació es va ampliar i va donar lloc al naixement de Motonàutica Manel.

Mª LLUÏSA Casanovas, esposa del Sr. Manel, va liderar incasablemente el desenvolupament de l’empresa. La seva amabilitat i empatia amb el públic van impulsar el creixement de MM.

Actualment, l’empresa porta 50 anys acumulant experiència en el sector nàutic, sent una de les referents en serveis nàutics de Cadaqués. És possible afirmar que ha evolucionat durant tots aquests anys, adaptant-se al desenvolupament del mercat, així com a les necessitats dels clients i de l’entorn. Gràcies a això, avui també és una de les líders en la venda i manteniment d’embarcacions.

Finalment, és important destacar que els clients sempre podran preguntar qualsevol dubte, ja que per a l’empresa el més important és escoltar, detectar necessitats i plantejar alternatives per a conèixer i superar les expectatives dels clients, assegurant-se que realment queden satisfets.