Boutique

A la nostra boutique oberta el 1982 i reformada el 2019, en ple centre comercial de Cadaqués, podreu trobar més de 10.000 productes: pesca recreativa, submarinisme, esports, oci, roba .. i molt més de les principals i millors marques de qualitat que hi ha al mercat.

NATACIÓ I SUBMARINISME

Et subministrem el material necessari pels teus entrenaments de natació, pesca submarina (Apnea). Material y equipament amb les millors marques de qualitat.

Roba, complements i outlet

A la nostre botiga tenim un espai reservat per Outlet, on periòdicament tenim noves peces, podràs trobar peces de marques exclusives, amb els millors preus, amb molta varietat de productes, pots trobar roba i complements nàutics per home i per dona. Visita’ns i aprofita la nostre zona Outlet.

Decoració Nàutica

Posem a la teva disposició la nostre extensa trajectòria en el món de la decoració d’ambients d’estil mariner, t’assessorem i subministrem gran varietat de productes decoratius relacionats amb el mar. Vaixelles resistents i de gran durabilitat, cadires, taules, llums, entre altres. Si t’agrada la nàutica, som la teva botiga.

Confort a bord

Hi ha temporades en les quals passem llargs períodes a la nostre embarcació, per això, es important que a bord ens sentim còmodes, com si estiguéssim a casa, per a això, en aquesta secció, trobaràs una gama variada d’articles que et faran la vida més plaent a bord a la teva embarcació. T’esperem!

Oci

Líder en el sector del hobby nàutic, amb diversitat de productes de la millor qualitat.

PESCA RECREATIVA

Siguis professional o amateur, a la nostra botiga trobaràs tot el necessari per poder gaudir de la pesca, com cal.