BLOG

Serveis nàutics professionals amb Motonàutica Manel

Serveis nàutics professionals amb Motonàutica Manel

La venda embarcacions és un mercat versàtil que atén els apassionats del mar i navegants. L’oferta és variada i adaptada a diferents necessitats i pressupostos, podent adquirir-se des de petites llanxes fins a luxosos iots. En triar un mitjà de transport marítim, els compradors han de buscar qualitat, fiabilitat i un disseny d’acord amb els seus gustos.

Abans de prendre una decisió, el més recomanable és cercar assessorament expert, ja que cal conèixer consideracions tècniques, entre d’altres detalls. A Espanya, un dels llocs que comercialitza aquest tipus de productes és Motonàutica Manel, una empresa ubicada a Cadaqués (Girona) que ofereix una àmplia selecció d’embarcacions i serveis de consultoria per garantir una compra plenament satisfactòria.

Motonàutica Manel, venda personalitzada d’embarcacions

Motonàutica Manel ofereix venda d’embarcacions 100% personalitzada. Els que volen explorar les alternatives disponibles poden visitar la seva botiga física o ingressar a la plataforma. Les persones poden adquirir noves embarcacions o d’ocasió. L’empresa treballa amb una diversitat de marques reconegudes com Zodiac, Gozzo Positano i Nuova Jolly per a embarcacions noves i moltes més d’ocasió com Ranieri, Capelli i Lomac per a embarcacions actuals i Capeador, Majoni i Pascual per a embarcacions tradicionals.

Un exemple d’embarcació tradicional seria l’embarcació d’ocasió Majoni, que costa 19.500 euros. Entre les seves innombrables característiques es pot destacar la seva capacitat per a cinc persones, la caixa de motor insonoritzada, l’àncora i la cadena de 50 m galvanitzada, la taula adaptable a popa ia l’interior i el tendal de fondeig. A més, disposa de WC i dipòsit d’aigües negres, coixins banc de popa, sostre i parets a cabina entapissats, pica rentamans, dipòsit d’aigua dolça, llums de navegació ia l’interior de la cabina, botzina, ràdio, escales de bany i altres coses que brinden confort i seguretat als ocupants.

I com a exemple d’embarcació actual, disposen de la ZODIAC MEDLINE 580, el preu de la qual és de 37.892 euros. Amb capacitat per a onze persones i una potència de motor de 100 CV i l’equipament del qual inclou extensió de solàrium, dipòsit de combustible de 90 litres, taula, tapisseria soft, tendal sol bimini i kit de dutxa.

Serveis nàutics

La companyia també compta amb una varietat de serveis nàutics. Ofereix productes i recanvis originals per a reparacions i recanvis, així com hivernatge i pupil·latge d’embarcacions. També disposa de servei de tapisseria, pintura, fusteria, manteniment i reparacions de fibra. Al mateix temps, es fa transport d’embarcacions amb vehicles propis que compten amb elevadors.

Alhora, l’empresa dóna assessoria per a la matriculació d’embarcacions, abanderament, assegurances, canvis de denominació o de domini, inspeccions per renovar certificats i contracte de compravenda. De la mateixa manera, es fa expedició per a renovacions de titulacions nàutiques professionals i esportives, preparació per a inspeccions tècniques i revisió d’equipament com les armilles, els extintors i els equips de seguretat.

En definitiva, Motonàutica Manel és el punt perfecte per als que volen comprar embarcacions i mantenir-les al dia en tots els aspectes.