BLOG

Manteniment d’embarcacions d’esbarjo a Cadaqués i al Cap de Creus, amb Motonàutica Manel

Manteniment d’embarcacions d’esbarjo a Cadaqués i al Cap de Creus, amb Motonàutica Manel

El bon funcionament de les embarcacions d’esbarjo depèn en bona mesura de la constància dels seus propietaris en realitzar el manteniment periòdic tant del motor com dels components. Per als que requereixen aquest tipus de servei a Catalunya, Motonàutica Manel compta amb 50 anys d’experiència i la tecnologia més avançada per fer un manteniment òptim d’embarcacions a Cadaqués i Cap de Creus, i des de les seves instal·lacions a Cadaqués, el seu equip de professionals ofereix atenció de primera en tot allò relacionat amb serveis nàutics, incloent-hi la venda d’accessoris i recanvis originals.

Especialistes en mecànica nàutica

El talent i la voluntat de treball de Manel Salart Regincós va iniciar aquesta empresa que avui és un referent en serveis nàutics a Cadaques i que va començar el 1973 amb un petit taller per a embarcacions i motors marins a la localitat. El bon exercici de Manel i el suport de la seva dona, María Luisa Casanova, van fer possible el creixement d’aquesta iniciativa en saber aprofitar l’augment de la flota de vaixells d’esbarjo i donar pas a Motonàutica Manel, a les dues botigues.

Avui, les instal·lacions de la companyia abasten 5.000 metres quadrats on es conjuguen experiència i avenços tecnològics per oferir el manteniment de qualsevol tipus d’embarcació d’esbarjo. Sota la direcció de Montserrat Salart Casanovas, un equip humà i professional d´alt nivell manté el compromís d´evolucionar segons els canvis del mercat.

Múltiples serveis

La seguretat i comoditat per al gaudi de les embarcacions estan garantits als tallers de l’empresa, els experts dels quals recomanen fer el manteniment a les unitats durant l’hivern, perquè els propietaris no s’hagin de preocupar de fer algun ajustament quan arribi l’estiu.

En aquest sentit, la companyia ofereix el servei d’hivernatge que prepara els vaixells per al proper ús i els incorpora a l’àrea de pupil·latge, on podran estar protegits de la intempèrie fins al dia d’inici de la nova temporada estival de navegació.

A més de l’atenció a la part mecànica, Motonàutica Manel disposa de serveis de fusteria nàutica interior i exterior, amb acabats impecables. Així mateix, els especialistes del taller poden fer reparacions de la fibra de la coberta i altres àrees. L’estètica i la protecció de les embarcacions estaran cobertes amb els treballs de tapisseria en solàriums, seients, sostres, amb pell o teixits de màxima qualitat; així com les labors de pintura, amb una àmplia varietat de segelladores, massilles, esmalts, acabats i vernissos de les millors marques, amb tractaments per a la prevenció de l’osmosi, mitjançant l’aplicació d’antifoulings.

Així mateix, als serveis de la companyia s’hi afegeix l’assessorament sobre tràmits i gestions. Els especialistes de la companyia s’encarreguen de resoldre temes com la matriculació d’embarcacions, canvis de domini o denominació, contractes de compravenda, renovació de les titulacions nàutiques esportives i professionals, abanderament i assegurances.