BLOG

Motonàutica Manel duu a terme la venda d’embarcacions a Cadaqués i Cap de Creus

Motonàutica Manel duu a terme la venda d’embarcacions a Cadaqués i Cap de Creus

A Catalunya, Cadaqués és un dels destins més cridaners per als amants de la navegació. En aquesta zona, el parc natural del Cap de Creus resulta d’una bellesa extraordinària, i vorejar la seva costa permet gaudir de les seves cales i aigües cristal·lines.

Per a això, és convenient comptar amb una embarcació adequada que disposi de l’equipament necessari i ofereixi confort. A l’hora de buscar una empresa dedicada a la venda d’embarcacions en aquesta localitat és possible recórrer als serveis de Motonàutica Manel. Aquesta signatura, que té més de 50 anys d’experiència, comercialitza una àmplia oferta de llanxes, iots i vaixells nous o d’ocasió.

Embarcacions de qualitat en Motonàutica Manel

El catàleg d’aquesta empresa està disponible per a consultar a través de la seva plataforma web. En ell és possible trobar embarcacions confortables, de qualitat i totalment equipades que permeten gaudir d’excursions marítimes d’alt nivell. A més, en el lloc web de Motonàutica Manel es poden visualitzar diferents característiques dels models disponibles com, per exemple, tipus de motor, eslora, potència i equipament opcional.

Aquesta companyia també comercialitza embarcacions d’ocasió que han tingut poc ús i es troben en un estat de conservació excel·lent. D’aquesta manera, és possible accedir a diferents opcions per a aconseguir una embarcació de qualitat a un preu menor. Respecte a això últim, Motonàutica Manel també compta amb una calculadora de finançament per a calcular còmodament les quotes i terminis per a cada model.

Què cal tenir en compte abans de comprar una embarcació?

El primer pas per a realitzar una operació d’aquest tipus és definir un pressupost. D’aquesta manera, és possible efectuar una selecció dins dels models que estan disponibles en el mercat. A més, és important considerar que existeixen costos addicionals com l’amarrament, el manteniment, el invernaje i l’assegurança. Per això, abans de comprar és imprescindible determinar on es deixarà l’embarcació. A propòsit d’això, l’equip de Motonàutica Manel ofereix assessorament perquè cada client pugui trobar l’opció que més li convingui.

Un altre aspecte fonamental que és l’elecció del tipus d’embarcació. Per exemple, una embarcació pneumàtica és ideal per a principiants. També hi ha embarcacions que resulten més o menys idònies per a cada tipus d’activitat, com a sortides recreatives, pràctica d’esports nàutics o pesca, entre altres alternatives.

Una vegada definides aquestes qüestions, només falta triar una marca i un model, contractar l’assegurança de responsabilitat civil obligatori i gestionar el contracte de compravenda. Finalment, el propietari ha d’assegurar-se de rebre tota la documentació necessària de la seva nova embarcació.
Motonàutica Manel s’especialitza en venda d’embarcacions i ofereix un servei personalitzat perquè tots els seus clients puguin trobar una opció que satisfaci les seves necessitats.