BLOG

Motonàutica Manel i el seu catàleg per a la venda d’embarcacions

Motonàutica Manel i el seu catàleg per a la venda d’embarcacions

Una gran quantitat de turistes tria navegar per Cadaqués, principalment en el Cap de Creus, per a contemplar les increïbles vistes que ofereix el parc natural marítim-terrestre amb les seves aigües profundes i cristal·lines, les petites cales i els imponents penya-segats.

Perquè aquest tipus d’experiències nàutiques resultin plaents, és fonamental comptar amb una bona embarcació que posseeixi tot l’equipament concorde i el confort necessari.

En aquest sentit, Motonàutica Manel éstà especialitzada en la venda d’embarcacions que compta amb una àmplia oferta online i de qualitat en embarcacions noves i d’ocasió que s’ajusten a les necessitats de cada client.

Venda d’embarcacions per a navegacions

Motonàutica Manel és una empresa nacional amb una vasta trajectòria en el segment nàutic. La signatura va emergir durant la dècada dels setanta com un taller expert en mecànica nàutica i, amb el pas dels anys, va anar evolucionant fins a arribar al que és avui: una de les millors referències quant a la comercialització i manteniment d’embarcacions. Amb 50 anys d’experiència, la companyia es va consolidar a Cadaqués (Girona) gràcies a un equip professional altament qualificat i a una oferta de serveis nàutics adaptada a les possibilitats i requeriments dels seus clients.

Una de les seves àrees principals és la venda d’embarcacions de qualitat, dirigida a aquelles persones que busquen embarcacions confortables i equipades per a gaudir d’excursions marítimes increïbles. En aquest marc, en el catàleg de la plataforma web, l’usuari té la possibilitat d’adquirir embarcacions noves i visualitzar detalladament els seus principals característiques: la marca, el model, l’eslora, la capacitat, el tipus de motor i la potència, el combustible, l’equipament opcional i de sèrie, etc.

Motonàutica Manel també facilita la compra d’embarcacions d’ocasió, que registren poc ús i que es troben en un excel·lent estat de conservació. Aquesta és una oportunitat immillorable per als qui aspiren a aconseguir una embarcació amb un cost inferior a una nova.

De la mateixa manera, en el lloc online es pot accedir a una calculadora de finançament, en la qual es calculen fàcilment les quotes i percentatges d’IVA de l’embarcació i també es poden trobar consells pràctics que han de tenir-se en compte abans d’adquirir una embarcació de fàbrica.

Un extens ventall de serveis nàutics integrals

Motonàutica Manel desplega un ampli ventall de serveis nàutics integrals orientats a cobrir totes les demandes que els clients sol·liciten per a les seves embarcacions. En tal sentit, la signatura ofereix les seves instal·lacions per a la realització de hivernatges d’embarcacions, pupil·latge, manteniment amb equip tècnic propi, transport dels vehicles nàutics, fusteria nàutica, reparacions de fibra, tapisseria nàutica d’exterior i interior, treballs amb pintura marina, assessorament nàutic i treballs subaquàtics.

Així mateix, en figurar com a suport tècnic oficial d’importants signatures del mercat, el taller de la companyia compta amb productes d’excel·lent qualitat i recanvis originals per a reparar i mantenir el motor de l’embarcació.

Motonàutica Manel, en efecte, és una de les empreses líders del sector nàutic gràcies a un servei que irradia experiència, qualitat i compromís amb el client.