BLOG

Adquirir accessoris nàutics a Cadaqués, en el Cap de Creus, de la mà de Motonàutica Manel

Adquirir accessoris nàutics a Cadaqués, en el Cap de Creus, de la mà de Motonàutica Manel

El sector nàutic a Espanya té una flota estimada d’unes 250.000 embarcacions d’esbarjo de les quals unes 50.000 naveguen principalment en aigües de la costa catalana i, d’aquestes, prop de 20.000 en el litoral de Girona. Aquestes dades indiquen la rellevància d’aquest sector i de la navegació com a activitat única per a gaudir.

En l’empresa Motonàutica Manel, situada a Cadaqués, en el Cap de Creus, és possible trobar tot tipus de productes i accessoris nàutics de qualitat. A més, l’empresa assessora a cadascun dels seus clients perquè puguin adquirir el que realment necessiten.

Tots els accessoris que necessita per a les embarcacions en Motonàutica Manel

Navegar en embarcacions és una de les experiències més relaxants que poden viure els amants de la mar i de les aventures a l’aire lliure. Però cal tenir en compte que, com qualsevol vehicle, les peces de les embarcacions es desgasten, es danyen i poden sofrir algun imprevist que requereixi el seu reemplaçament.

En aquest sentit, Motonàutica Manel presenta una àmplia oferta d’accessoris nàutics per a tot tipus d’embarcacions. Aquesta companyia situada en Av. Caritat Serinyana, 14, Cadaqués, compta amb 50 anys de trajectòria en el sector, oferint productes nàutics de la millor qualitat, provinents de les millors marques del mercat.

A més, existeixen diferents categories d’accessoris nàutics, classificats d’acord amb l’ús i necessitat. Sobre aquest tema, Motonàutica Manel presenta productes de salvament com a rems, extintors, cèrcols salvavides, etc., caragols, llums de navegació, escales, caps, equip de fondeig, i més.

D’altra banda, en aquesta empresa es pot trobar tot el necessari per a equipar i reparar una embarcació, tant els accessoris necessaris per al dia a dia com aquells indispensables per a situacions d’emergència.

Experts en reparació i manteniment d’embarcacions a Cadaqués

En tenir un incident amb una embarcació o requerir la reparació d’alguna fallada en aquesta, és imprescindible comptar amb experts en l’àrea que puguin fer un treball de qualitat. A més, Motonàutica Manel s’enorgulleix de disposar d’un taller per al manteniment de les embarcacions que treballa de manera integral amb totes les àrees dels vehicles.

L’equip d’experts utilitza recanvis originals, accessoris i més productes d’alta qualitat per a la reparació d’avaries. De la mateixa forma, fan treballs de manteniment estètic relacionats amb la fusteria, tapisseria i pintura, cobrint qualsevol tipus de mal i imperfecció que hagi sofert l’embarcació en els seus mobles, seients, sostres, acabats, etc.

D’altra banda, l’empresa també disposa de manteniment i reparació de motors, hivernatge, treballs d’electricitat i electrònica nàutica i més.

En conclusió, per a tenir més informació i veure detalladament els productes i serveis que ofereix aquesta companyia, es pot contactar amb els professionals per mitjà de la seva pàgina web.