BLOG

Motonàutica Manel, venda i servei integral nàutic a Cadaqués

Motonàutica Manel, venda i servei integral nàutic a Cadaqués

Motonàutica Manel és una destacada empresa que compta amb 50 anys d’experiència en l’oferta de serveis nàutics en la compravenda d’embarcacions noves o d’ocasió, així com el servei de lloguer d’embarcacions, però també de motors marins, accessoris, complements i boutique amb més de 10.000 productes de les millors marques del mercat.

Les seves dues botigues, situades en la població de Cadaqués, en el Cap de Creus, ajuden a realitzar la gestió en tots els aspectes tècnics referents a les boies de temporada, manteniment, reparació, fibra de vidre, aplicació de pintura, fusteria, electricitat i electrònica.

Oferta variada i accessible

Motonàutica Manel té a disposició embarcacions de diferents categories per a la venda o lloguer, segons els usos específics que cada client necessiti.

Entre les embarcacions noves, destaca la Nuova Jolly Prince 22 de direcció hidràulica i combustible a gasolina, motor Mercury 150 HP i amb capacitat per a 12 persones. El seu compartiment posterior té obertura per pistons de gas, consola, parabrisa, solarium de proa, escala de bany plegable, equip d’àudio, llums de navegació, dutxa d’aigua dolça, etc.

De la mateixa manera, entre les embarcacions d’ocasió, crida l’atenció la llanxa cabinada Guy Coach 730, amb flybridge, construïda en 1987 i completament restaurada en el 2022, amb motirización dièsel, i un complet equipament tant interior com exterior.

En general, Motonàutica Manel compta amb un ampli stock de més de 30 embarcacions amb diferents característiques, per als gustos i sol·licituds dels clients, que poden ser adquirides mitjançant finançament. Així mateix, l’empresa ofereix l’espai per a emmagatzemar els seus remolcs.

Serveis integrals de qualitat

Motonàutica Manel compta amb un taller per al manteniment complet d’embarcacions, amb els productes i recanvis originals de cadascun d’ells.

Per al pupil·latge durant la temporada d’hivern o per a necessitats addicionals, la companyia té naus de 5.000 m² per a protegir les embarcacions de les temporades d’hivern, amb l’objectiu de mantenir els vaixells en òptimes condicions.

Així mateix, els processos de fusteria, tapisseria i pintura s’executen en qualsevol embarcació d’esbarjo, especialment el que es refereix a acabats, reparacions de cobertes, mobles, seients i sostres.

Per part seva, l’acompanyament en els tràmits nàutics de tota mena són fonamentals per al funcionament de les embarcacions dins dels termes fonamentals per al funcionament de les embarcacions dins dels termes legals. Per això, l’organització duu a terme tot tipus de tasques d’assessoria i gestoria nàutica, com la matriculació, els canvis de domini i denominació, els contractes de compravenda, la gestió d’inspeccions per a obtenció o renovació de titulacions esportives i professionals, l’abanderament, la preparació mecànica per a la revisió tècnica, el registre de basses, armilles, extintors i altres equips.

Per a qualsevol dubte o consulta, es recomana contactar directament amb els especialistes a través de la pàgina web. Ells s’encarregaran de resoldre qualsevol dubte i gestionar qualsevol tràmit o qüestió relacionats amb les embarcacions.