BLOG

La venda d’embarcacions de l’empresa Motonàutica Manel a Cadaqués i els seus beneficis

La venda d’embarcacions de l’empresa Motonàutica Manel a Cadaqués i els seus beneficis

Navegar per Cadaqués, concretament en el Cap de Creus, és una cosa summament apassionant, ja que representa un contacte directe amb la naturalesa i possibilita gaudir de paisatges veritablement impactants.

Per a això és important comptar amb un bona embarcació, que disposi de les comoditats necessàries per a gaudir d’un passeig confortable i plaent.

Una empresa especialitzada en la venda d’embarcacions i altres segments és Motonàutica Manel. Aquesta signatura compta amb una vasta experiència en el mercat, que es consolida amb més de cinquanta anys de trajectòria. La seva oferta és àmplia i per a diferent públic, ja que compta amb vehicles nous i d’ocasió, que s’ajusten a cada requeriment.

Venda d’embarcacions d’alta qualitat

Motonàutica Manel és una empresa consolidada en el mercat nacional per la seva trajectòria, la qual va començar en la dècada dels setanta i es va expandir de manera notable fins a l’actualitat.

Amb mig segle de treball i diverses generacions en la conducció, la companyia va aconseguir posicionar-se com un dels líders en serveis nàutics a Cadaqués, aconseguint adaptar-se tant al desenvolupament del mercat com a les necessitats específiques dels clients.

En aquest camí, una de les àrees que més desenvolupament va tenir en Motonàutica Manel és la de venda d’embarcacions. Es tracta d’un segment específic per als qui busquen adquirir vaixells de qualitat per a gaudir de passejos inoblidables.

Una de les opcions que ofereix la signatura és la comercialització d’embarcacions noves. Les mateixes es poden visualitzar a través de la web, on es ressalten les característiques de cadascuna de la manera més precisa possible.

També es poden comprar embarcacions d’ocasió, és a dir, vaixells de poc ús, en excel·lent estat i a un cost menor que els nous. En l’actualitat es poden trobar 15 opcions en la plataforma, alguna cosa que pot variar d’un moment a un altre.

Àmplia gamma de serveis nàutics

Com a signatura experta en el sector nàutic, la mateixa ofereix una àmplia varietat de serveis integrals, amb la intenció de garantir tot allò que els clients necessiten per a les seves embarcacions.

Algunes de les àrees que abasta són invernajes, pupil·latge, manteniment, transport, fusteria nàutica, reparacions de fibra, tapisseria nàutica, pintura, assessoria nàutica i treballs submarins.

Un punt a tenir en compte és que Motonàutica Manel, figura com a servei oficial d’importants signatures del mercat, com Honda Marini, Mercury, Solé Diesel i Volvo Penta.

Compromís, experiència, qualitat i assessorament permanent als seus clients són algunes de les qualitats que la consoliden com una de les empreses líders en el seu sector a nivell nacional.