BLOG

Consells abans de comprar la teva embarcació nova

Consells abans de comprar la teva embarcació nova

Una sèrie de consells a l’hora d’escollir entre les diferents embarcacions noves que hi ha al mercat serien:

  1. DEFINIR UN PRESSUPOST:
    Tenir un pressupost establert es un aspecte fonamental a l’hora de realitzar l’elecció entre les diferents embarcacions noves que trobem al mercat.També has de tindre en compte les diferents formes de pagament que pot trobar: crèdits, Leasing,… i en quant temps vols realitzar el pagament.A més del cost de l’embarcació has de tenir en compte que hi ha costos addicionals com: l’amarrament, el manteniment, l’hivernat, l’assegurança.
  2. AMARRATGE:
    Abans de comprar la teva embarcació has de tindre clar on deixaràs la mateixa: amarre, boia o pujar-la a terra. Si estàs interessat a buscar un lloc per la teva embarcació, a Motonàutica Manel et podem assessorar.
  3. ELECCIÓ DE L’EMBARCACIÓ:
    Un dels aspectes que has de tindre en compte és el tipus d’embarcació que necessites i perquè la vols utilitzar: embarcació d’esbarjo si t’agraden els esports nàutics, creuer familiar per fer algunes sortides, embarcació de pesca si ets aficionat a aquesta, llanxa si t’agrada recórrer cales, embarcació clàssica si vols que la teva embarcació mai passi de moda, embarcació pneumàtica si ets principiant, …..A més del tipus d’embarcació has de tindre clar l’eslora que vols i el nombre de persones que habitualment naveguen a l’embarcació. Acotant aquests punts ja pots fer-te una idea de l’embarcació que necessites en funció del pressupost. A la nostra web al menú embarcacions noves podràs veure totes les que tenim, també pots mirar les embarcacions que tenim d’ocasió.
  4. CONCRETAR UNA VISITA:
    Una vegada obtingut el pressupost i amb la idea de l’embarcació que necessites es tractaria de concertar una visita amb la nàutica on podem veure l’estil d’embarcació que vols comprar. A l’hora de concertar visita és recomanable realitzar l’elecció en funció de la marca. A Motonàutica Manel treballem amb prestigioses marques com per exemple:
  5. ASSEGURANÇA:
    Hem d’assegurar l’embarcació amb l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria. A partir d’aquí podem triar en funció de les necessitats, ja que podem triar entre diferents varietats d’assegurances (a tot risc, a tercers, …). l’assegurança a escollir també variarà en funció del lloc on es fondegi l’embarcació, a port o a boia. A Motonàutica Manel et podem assessorar a l’hora de contractar l’assegurança de la teva embarcació, el nostre especialista t’informarà de tot el que necessitis saber.
  6. CONTRACTE I DOCUMENTACIÓ:
    Una vegada realitzada la compra de la teva embarcació s’haurà de fer un contracte sobre la compra de l’embarcació i t’han de facilitar la documentació d’aquesta. A Motonàutica Manel realitzem les gestions oportunes perquè no hagis de preocupar-te d eres per posar la teva embarcació a l’aigua.