Blog

Consells abans de comprar la teva embarcació nova

Una sèrie de consells a l’hora d’escollir entre les diferents embarcacions noves que hi ha al mercat serien:

  1. Definir un pressupost:

Tenir un pressupost establert es un aspecte fonamental a l’hora de realitzar l’elecció entre les diferents embarcacions noves que trobem al mercat.

També has de tindre en compte les diferents formes de pagament que pot trobar: crèdits, Leasing,… i en quant temps vols realitzar el pagament.

A més del cost de l’embarcació has de tenir en compte que hi ha costos addicionals com: l’amarrament, el manteniment, l’hivernat, l’assegurança.

  1. Amarratge:

Abans de comprar la teva embarcació has de tindre clar on deixaràs la mateixa: amarre, boia o pujar-la a terra.

Si estàs interessat a buscar un lloc per la teva embarcació, a Motonàutica Manel et podem assessorar.

  1. Elecció de l’embarcació:

Un dels aspectes que has de tindre en compte és el tipus d’embarcació que necessites i perquè la vols utilitzar: embarcació d’esbarjo si t’agraden els esports nàutics, creuer familiar per fer algunes sortides, embarcació de pesca si ets aficionat a aquesta, llanxa si t’agrada recórrer cales, embarcació clàssica si vols que la teva embarcació mai passi de moda, embarcació pneumàtica si ets principiant, …..

A més del tipus d’embarcació has de tindre clar l’eslora que vols i el nombre de persones que habitualment naveguen a l’embarcació. Acotant aquests punts ja pots fer-te una idea de l’embarcació que necessites en funció del pressupost.

A la nostra web al menú embarcacions noves podràs veure totes les que tenim, també pots mirar les embarcacions que tenim d’ocasió.

  1. Concretar una visita:

Una vegada obtingut el pressupost i amb la idea de l’embarcació que necessites es tractaria de concertar una visita amb la nàutica on podem veure l’estil d’embarcació que vols comprar.

A l’hora de concertar visita és recomanable realitzar l’elecció en funció de la marca. A Motonàutica Manel treballem amb prestigioses marques com per exemple:

  • ZODIAC

  • POSITANO

  • NUOVA JOLLY

  1. Assegurança:

Hem d’assegurar l’embarcació amb l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria. A partir d’aquí podem triar en funció de les necessitats, ja que podem triar entre diferents varietats d’assegurances (a tot risc, a tercers, …). l’assegurança a escollir també variarà en funció del lloc on es fondegi l’embarcació, a port o a boia.

A Motonàutica Manel et podem assessorar a l’hora de contractar l’assegurança de la teva embarcació, el nostre especialista t’informarà de tot el que necessitis saber.

  1. Contracte i Documentació:

Una vegada realitzada la compra de la teva embarcació s’haurà de fer un contracte sobre la compra de l’embarcació i t’han de facilitar la documentació d’aquesta.

A Motonàutica Manel realitzem les gestions oportunes perquè no hagis de preocupar-te d eres per posar la teva embarcació a l’aigua.