BLOG

Productes i recanvis originals per a la reparació i el manteniment d’embarcacions i els seus motors, per Motonàutica Manel

Productes i recanvis originals per a la reparació i el manteniment d’embarcacions i els seus motors, per Motonàutica Manel

Per gaudir d’una embarcació que proporcioni seguretat i confort als seus ocupants, cal que els propietaris programin un manteniment preventiu, amb el qual sigui possible actuar de manera oportuna davant de qualsevol novetat i evitar accidents.

No és possible gaudir dels beneficis d’endinsar-se a les aigües d’un gran llac o del mar, sense tenir clares les condicions de l’embarcació que servirà com a mitjà de transport i per això, Motonàutica Manel ofereix un complet servei de manteniment d’embarcacions, el qual, durant més de 50 anys, ha servit com a suport per a propietaris d’embarcacions o iots de cada població.

Manteniment d’embarcacions a Cadaqués

El seu centre d’operacions es troba enclavat a l’àrea del Cap de Creus ia les seves instal·lacions es fan tot tipus de serveis nàutics, entre els quals destaquen el manteniment de vaixell i la botiga de recanvis. El servei de manteniment està dissenyat perquè els clients puguin gaudir de la seva embarcació durant les èpoques càlides, raó per la qual es programen la majoria de cites de diagnòstic i reparació al començament de la tardor. Això no vol dir que Motonàutica Manel no faci manteniments o reparacions durant l’estiu, només que, atesa la complexitat del procés i l’atenció al detall a cada intervenció, la companyia recomana dur a terme aquest procediment durant els moments de menys ús del vehicle.

Motonàutica Manel compta amb un equip tècnic propi, encarregat exclusivament del manteniment d’embarcacions i les reparacions de les mateixes, cosa que li ha permès especialitzar-se en aquesta especialitat del sector nàutic i destacar davant de la seva competència. Tant els operaris com el personal administratiu estan disposats a resoldre els dubtes ia trobar les solucions més viables per mantenir l’embarcació en excel·lents condicions durant tot l’any i que pugui ser utilitzada en el moment en què el propietari ho desitgi i les condicions metereològiques ho permetin.

Zona outlet

Aquesta companyia, a més, compta amb un outlet especialitzat en què és possible trobar accessoris per a les embarcacions, complements de pesca, parament per a convidats, etc.

En aquesta botiga, Motonàutica Manel també ha disposat d’un complet catàleg de roba i productes decoratius per a les embarcacions, de manera que els seus clients puguin amplificar la seva experiència de compra i trobin en un mateix lloc tot el que necessiten per iniciar la seva aventura a altamar.

Els interessats en el servei de manteniment de la seva embarcació o en la zona outlet, només han d’accedir a la pàgina web de Motonàutica Manel i sol·licitar més informació sobre els serveis especialitzats.