Showroom

A la nostra botiga tècnica, podràs trobar barques noves i d’ocasió, així com tots els accessoris per a la teva embarcació, treballem amb les millors marques del mercat nàutic.

També les noves oficines, gaudeix d’una experiència diferencial, rep un tracte més pròxim i personal en un nou espai.

EMBARCACIONS

Pots veure les barques que tenim en venda noves, nosaltres t’assessorem en tot el que necessitis, l’atenció i el seguiment de cada client es clau per estar segur de que realment quedes satisfet amb la teva nova embarcació, i també embarcacions d’ocasió revisades pels nostres tècnics

OCI

A la nostra botiga trobaràs Kayaks, Wakeboard​, Paddle surf i diversos productes d’oci nàutic, i també tots els complements que necessitis. Podràs fer les activitats més divertides, volem ser la teva tenda d’oci de referència.

ACCESSORIS NÀUTICS

Et podem oferir tot tipus de recanvis i accessoris nàutics, per a la teva embarcació, materials de les millors marques per a la nàutica, defenses, caps, trobaràs tot el necessari per equipar la teva embarcació.

ELECTRÒNICA

El nostre equip tècnic especialitzat en electrònica, et poden assessorar i fer instal·lació d’instruments per la navegació de la teva embarcació, treballem amb una de les millors marques per excel·lència com es GARMIN amb varietat d’aparells electrònics que necessita la teva embarcació per la navegació. Deixat assessorar i maximitza la teva experiència al mar.

Oficines

Inspirats per les noves necessitats dels clients actuals, hem creat un nou model d’oficina més personal, més proper. A les noves Oficines de Motonàutica Manel trobaràs tot un equip de professionals qualificats per ajudar-te i aconsellar-te en el millor per la teva embarcació i amb tot el que necessitis.

Les oficines són una porta única a tots els serveis, sempre amb l’objectiu d’avançar en la nostre activitat, aquest serà l’espai d’operacions des d’on continuarem treballant per oferir el millor servei als nostres clients.

Naveguem amb tu!

Escola Nàutica

Impartim cursos i pràctiques per a tots els títols nàutics esportius i professionals. Disposem d’una sala de formació on tens disponible realitzar la formació per a les titulacions nàutiques:

  • Llicència de Navegació
  • Patró de Navegació Bàsica
  • Patró d’Embarcacions d’Esbarjo
  • Patró de Iot
  • Capità de Iot

Els cursos són impartits per l’Escola Nàutica Mar Brava, amb professors que disposen de les titulacions i experiència necessàries per oferir una formació de màxima qualitat.

La teva escola nàutica a Cadaqués on el rigor i la professionalitat són les nostres premisses essencials.